Mini horoskop: Hvem er jeg?

Astrologisk Mysterieskole
Hvem er jeg horoskop


Hvis du er nysgerrig på, hvem du er - set gennem dit horoskops øjne.

Hvis du vil forstå kernen i dig selv.

Hvis du er nysgerrig efter, hvad astrologien kan sige om dig.

Så er muligheden her:

Få lavet en mini-horoskoptydning med fokus på hvem du er -

set igennem de 3 identitetspunkter: Din Sol, Måne og Ascendant.

Det er de vigtigste og mest centrale elementer, der kan fortælle om, hvem du er.


Du kan ses - og blive set og mødt - igennem disse tre punkter.


Solen i dit horoskop fortæller om dit Jeg.

Månen fortæller om dit temperament, dine følelser, hvordan reagerer du når du reagerer før du når at tænke?

Ascendanten fortæller om din krop, din væremåde og samtidig om dit sjælelige formål med at være født, som den du er lige nu. Hvad er du kommet for at lære noget om?


Du får svaret som en beskrivelse af dig selv indtalt på en cirka 8 minutters lydfil, som er lavet personligt til dig. Samtidig får du også tilsendt din horoskop tegning, som inkluderer de 4 nye planeter samt de 3 heliocentriske (Sol centrerede) planeter.

Du kan downloade denne lydfil og beholde den til evig tid.


Din investering: 475 kr.

(*Ved betaling står der, at du tilmeldes et abonnement. Det er rent teknisk: Du betaler selvfølgelig kun 1 gang!)

Hvem tyder dit mini horoskop?

Det gør Astrologisk Mysterieskoles stifter, Charlotte:

Charlotte Christiansen


Hej, jeg hedder Charlotte Christiansen og er den spirituelle astrolog, som tyder dit mini horoskop.

Jeg er uddannet astrolog i 2015 hos Astrologisk Akademi Ved Claus Houlberg, og spirituel astrolog i 2018 samme sted.

Siden har jeg skabt Astrologisk Mysterieskole.

Jeg glæder mig så meget til at få lov til at tyde dit horoskop.


Klienter siger:

J“


Jeg kendte godt tegnene, som min sol, måne og ascendant står i, men jeg har ikke hørt om den specifikke betydning af tegnene, når de stod sådan. Og god forklaring af, hvad sol, måne og ascendant betyder i det hele taget.


Jeg genkendte mig selv meget i sol og måne, men mange af tingene omkring mig set ud fra ascendanten var nyt - og nok der jeg er udviklingsmæssigt lige nu, så det var ekstra fedt at høre om dén side. Du fortalte også om, at man afhængig af hvor man er i sit liv og sin udvikling kan opleve tegnene fylde mere eller mindre. Det gav så god mening. 


Og dit råd om at meditere, og se hvad der dukker op og på den måde se, hvor jeg er i udvikling nu, var et rigtig godt og brugbart råd.


Jeg kunne godt have tænkt mig at høre mere om, hvordan tegnene måske med- eller modarbejdede hinanden lidt - men det kan jeg jo booke en session til at høre mere om 😉

Kvinde, 32 år


Mini horoskopet, som jeg har fået lagt hos Charlotte, har givet mig mere lyst til at lære om horoskoper. Jeg har i mange år arbejdet med selvudvikling på mangfoldige måder, og måden Charlotte griber det an på, gør mig nysgerrig efter at vide mere og arbejde med mig selv og verden på en anden måde :-). Jeg har derfor, uden vaklen, tilmeldt mig Charlottes årskursus og glæder mig. 


Lisbeth - Healer

Astrologisk Mysterieskole


Det praktiske:

Når du bestiller, skal jeg bruge følgende fra dig:

  • Din fødselsdato
  • Dit fødselssted
  • Din fødselstid
  • Og dit mobil nummer til at modtage data

Jeg sender dig et link til en sikker mail og sms for at få disse oplysninger. Det gøres på denne måde for at sikre dine personfølsomme data, som fødselsdato mm er. Jeg skal bruge dit mobilnummer til dette. 


* Bemærk, at der ikke vil blive lavet korrektion på denne type horoskop, så i sjældne tilfælde, kan du få en forkert beskrivelse, dvs. en anden ascendant, hvis dit fødselstidspunkt ligger tæt på en overgang mellem to stjernetegn. Hvis det er tilfældet, informerer jeg dig selvfølgelig.

(*Ved betaling står der, at du tilmeldes et abonnement. Det er rent teknisk: Du betaler selvfølgelig kun 1 gang!)

Få alle nyheder, tilbud og gratis godter i inspirationsbrevet 


Aldrig spam. Afmeld med 1 klik, altid. Du tilmelder dig markedsføring fra Astrologisk Mysterieskole.