Referencer

Hvem er bedre til at sige noget, om hvad du kan få ud af en horoskop tydning, end de skønne klienter, der har prøvet det?

Nej, vel?

Derfor finder du udtalelser her fra skønne mennesker, der har siddet i stolen hos mig.

***


Det var en stor fornøjelse at få lagt mit horoskop hos Charlotte.

Jeg havde så mange spørgsmål og tanker, men Charlotte var tålmodighedens engel, og var god til at lytte og belyse dem med svar ud fra horoskopet.

Jeg oplevede at Charlottes overblik var stort, for hun kunne gang på gang pege på, hvor problematikkerne eller evnerne lå og samtidig give mig en astrologisk begrundet nøgle til at komme videre. Disse nøgler var fantastiske at få!

I det hele taget synes jeg, at Charlotte var eminent til at tage fat i det væsentlige for mit liv her og nu.

Mit besøg hos Charlotte har givet mig en bedre forståelse for mig selv og mit liv, og dermed fremadrettet rustet mig til at kunne tage nogle mere bevidste og bedre valg for mig selv.

Charlotte er en meget kompetent astrolog, som med sin positive, forstående  og lattermilde natur gør det til en meget dejlig oplevelse at være hos astrolog.

Jeg vil gerne give mine varmeste anbefalinger til Charlotte Christiansen.


Kristina Lærer


Det var den bedste spirituelle session, jeg har været til i hele mit liv. […] Jeg fik svar på ting, jeg ikke anede, at jeg ville vide og følte mig ovenpå og opløftet, da jeg forlod dig.


Michlas - Vagt


Sessionen  med Charlotte gav genklang, spejlede ting jeg har lært at acceptere (som ikke skal accepteres), gengav min fortid voldsomt præcist og fortalte om de udfordringer jeg står i. Kort fortalt, så berørte den mig dybt. 


Jeg har aldrig været god til at sætte ord på mit indre liv, men Charlotte så mig, og kunne fortælle om alle mine indre konflikter og de begrænsninger jeg føler. Dertil fortalte hun om familiestrukturer, som har haft stor betydning for mit liv, men som jeg ikke selv tidligere har tillagt nogen større betydning. Det var befriende, at jeg, gennem et horoskop, pludselig selv kunne se, og ikke mindst forstå, mange af de udfordringer jeg har kæmpet med gennem mit liv.


Sessionen gav mig ikke troen på  en lysende fremtid lige rundt om hjørnet, men Charlotte gav mig indsigt i, at jeg har en masse valg, som jeg aktivt bliver nødt til at tage, hvis jeg vil leve mit liv - leve det bedste liv. Dertil bekræftede hun, at mange af mine ressourcer, som jeg selv har en tendens til at underkende, er vigtige og nødvendige at udnytte, hvis jeg vil have et meningsfyldt liv. 


Efter min session hos Charlotte, har jeg har modet til at arbejde mere bevidst med mig selv. Jeg har haft en langt større forståelse for, hvor jeg kunne begynde og hvor mit fokus skulle ligge. Jeg er begyndt i terapi, begyndt at give slip på begrænsende tankemønstre og begyndt at tro mere på mig selv.


Rebekka- Sagsbehandler

Få alle nyheder, tilbud og gratis godter i inspirationsbrevet 


Aldrig spam. Afmeld med 1 klik, altid. Du tilmelder dig markedsføring fra Astrologisk Mysterieskole.