Freebies

Vil du inspireres?

Du tilbydes inspiration igennem astrologiens magiske sprog og horoskop tydning, hvor det hele lander på jorden i din hverdag.

Du modtager inspiration til både hverdagen og din sjælelige og åndelige udviklingsrejse.

Du er også en af de første, der får besked om nyhederne fra Astrologisk Mysterieskole, og dermed mulighederne for at få en af de få pladser, der udbydes. Og du får muligheden for at få de rabatter, der vil komme.

Tilmeld dig inspirationsmailen og få inspiration - og (to af) dine gaver med det samme...

Jeg vil elske at have dig med.

Dine gaver:


  • Den populære e-guide: Lær at lægge horoskop tegningen. Du lærer også at bruge det enestående danske program Live Horoscope til at lægge moderne horoskoptegninger, der indeholder de nye planeter. (Vær obs på, at du skal bruge en computer - ikke en tablet eller smartphone, da programmet kun fungerer på en sådan). E-guiden gennemgår også det andet nye danske horoskop program Astropilot.
  • Den dybe meditation, hvor du guides ind i det Astrologiske Mysterietempel, og hvor du oplever astrologiske mysterier selv.
  • Bonus : Ind imellem vil der være fuldmåne meditation, og oftest også en indledning om energien for den. Fuldmåne meditationerne kan være meget forskellige fra hinanden, men de er altid lydfiler med guidede meditationer uden musik. Meditationen sendes oftest ud dagen før fuldmånen, men det afhænger bla af fuldmåne tidspunktet.
Tilmeld dig her - og modtag alt det gode:
Fuldmåne


Du kan også blive inspireret på Facebook. Jeg skriver om astrologi og horoskoptydning i gruppen Astrologisk Cirkel.
Astrologisk Cirkel

Få alle nyheder, tilbud og gratis godter i inspirationsbrevet 


Aldrig spam. Afmeld med 1 klik, altid. Du tilmelder dig markedsføring fra Astrologisk Mysterieskole.