oktober 15

Vil du lære om Den Ny Tids Astrologi? Så er Astrologisk Mysterieskole genåbnet

0  comments

Vil du lære om Den Ny Tids Astrologi? Så er Astrologisk Mysterieskole genåbnet

Astrologisk Mysterieskole er genåbnet, og du kan lære om Den Ny Tids Astrologi her.

I videoen fortæller Charlotte om Den Ny Tids Astrologi, som Skolen beskæftiger sig med. Vi står i et overgangssted, hvor vi er ved at forlade Fiskenes Tidsalder og gå ind i Vandbærerens. Her er der behov for en opdateret af astrologien til det 21. århundrede, så det moderne, søgende menneske kan bruge astrologien som vejviser. Det handler om den spirituelle og åndelige astrologi. 

Samtidig åbner Astrologisk Mysterieskole for en 1-årig nyskabende uddannelse indenfor astrologi, lysarbejde og hellig geografi (steder i verden med særlig høj energi.).

Astrologisk Mysterieskole genåbner

Efter 3 års nedlukning, som skyldtes min sygdom udviklet efter indflytning i et hus med skimmelsvamp, er Astrologisk Mysterieskole tilbage.

Årerne i skimmesvampens greb fik mig dybere ind i overgivelse, og dybere i astrologien. I flere år kunne jeg kun stirre op i loftet (ud over at tage mig af min lille søn), men der kunne de indre verdener nå mig: Der åbnede den astrologiske inspiration sig på dybe planer.


Den Ny Tids Astrologi

I overgangen til Den Ny Tid, Vandbærerens Tidsalder, har vi brug for at få den ældgamle, vise astrologi opdateret til det 21. århundrede. Opdateret til at moderne, søgende mennesker kan bruge den som vejviser i deres liv. Den Ny Tids Astrologi er den spirituelle og åndelige astrologi.


De Nye Planeter

De nye planeter


De 4 nye planeter, som der blev introduceret, først i 2006 med Ceres og Eris og siden i 2008 med Haumea og Makemake er afgørende for at kunne forstå det moderne menneske.

Det giver adgang til et nyt bevidsthedstrin i vores forståelse af os selv som mennesker og verden omkring os.

Eris handler om sandheden, Haumea om liv og død, Makemake om at stå selv, og Ceres om det at så og høste. Samtidig kan de 4 planeter fortæller om din individuelle spirituelle udviklingsvej.


Den åndelige astrologi - heliocentrisk astrologi

Den åndelige astrologi er det næste trin. Vi har kun fået den første tå indenfor i den åndelige astrologi, så der er et stykke (lang?) vej til dybe, åndelige tydninger. Men de første vigtige skridt er lagt med introduktionen til den heliocentriske astrologi. Her flyttes blikket fra Jordkloden som udgangspunkt til Solen. Her bliver vi Sol-boere. Solens sættes midt i horoskopet i stedet for Jorden.

Dette er et kontroversielt felt indenfor astrologien, forståeligt nok. Ikke destro mindre viser alt mit arbejde hertil, at det virker.

Jeg arbejder især med de tre indre planeter fra det heliocentriske (Solcentrerede plan): Merkur, Venus og Vulcan. For de tre planeter kan stå alle steder i horoskopet. 

Vulcan er måske en ny planet for dig? Det skyldes, at det ikke er en fysisk planet, men en æterisk planet. Så den kan ses af dem med æterisk klarsyn.

Sandsynligvis har Vulcan med vores åndelige formål i denne inkarnation at gøre.

Så det er stærke og dybe astrologiske sager, vi nu får adgang til at arbejde med som astrologer. Der kommer meget mere om dette på bloggen her.


Astrologisk Lysarbejder Uddannelse

Denne 1-årige uddannelse er en fusion mellem astrologi, lysarbejde og hellig geografi. 

Der gives en basis indførsel i astrologiens (horoskoptydningens) univers, og det spirituelle og åndelige niveau berøres. Samtidig inddrages de nye planeter og sensitiviteten.

Du kan læse meget mere om Astrologisk Lysarbejder Uddannelsen her.

Og bemærk, at der er to gratis intro dage på Den Gyldne Cirkel i Frederiksværk, NordSjælland. Det er d. 27.11 og 15.1.22, kl. 10-14. Hvor jeg uddyber uddannelsens indhold og muligheder for - måske dig?


Kontakt mig hjertens gerne

Kontakt mig hjertens gerne ved spørgsmål om uddannelsen. På charlotte@astrologiskmysterieskole.dk


Charlotte Christiansen


Kærlig hilsen

Charlotte Christiansen

Loved this? Spread the word


About the Author

Charlotte

Related posts

Vil du lære om Den Ny Tids Astrologi? Så er Astrologisk Mysterieskole genåbnet

​Read More
Leave a Repl​​​​​y

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få alle nyheder, tilbuddene og de gratis godter i inspirationsbrevet

Jeg tilmelder mig Astrologisk Mysterieskoles Inspirationsbrev og er klar over, at jeg vil modtage markedsføring fra tid til tid. Jeg kan altid afmelde mig med 1 klik. Jeg bliver aldrig spammet. Only love.