juli 18

De nye guider til din livsrejse: Om de nye planeters progressioner

0  comments

De nye guider til din livsrejse: Om de nye planeters progressioner

De nye planeter

Astrologisk Mysterieskole forsker i mange aspekter af de nye (dværg)planeter. En af de ting, der ses på, er progressioner. Det progressive horoskop viser fødselshoroskopet med tid tilsat. Her ses påvirkningerne fra planeterne på himlen lige nu.

 

Hvad er progressioner?

Det progressive horoskop handler om de valg og livssituationer, som findes i vores liv nu og en tid fremover. Det er et stærkt værktøj for astrologen til at skabe overblik for en klient.

I det progressive horoskop arbejdes der både med transitter, dvs. planeters position på himlen lige nu og progressioner (fremskrivninger), dvs. symbolske positioner af planeter. Samlet kaldes dette det progressive horoskop. Jeg ser på de store planeters transitter og de små planeters progressioner (fremskrivninger).

 

Hypoteser og de nye planeters betydninger

Et felt, der særligt har Astrologisk Mysterieskoles fokus, er de nye planeter (Ceres, Eris, Makemake og Haumea). Derfor forsker jeg i både de nye planeters virkning i fødselshoroskopet, men også som progressive indflydelse. Fx hvad sker der, når Makemake er aktiv i horoskopet? Når den fx rammer MC/IC aksen?

Det er interessant at undersøge dette, da planeter, der rammer MC/IC akser udløser faktiske begivenheder, og det derfor kan undersøges meget konkret, hvad planetens påvirkning i et menneskes liv er.

 

De nye planeters progressioner

På billedet ses et eksempel på transitten af en ny planet – Makemake (symbolet er et M ovenpå et kors, også vist ved en gul pil).

Makemake rammer her MC aksen (vist ved de gule pile). MC/IC aksen er den lodrette akse i horoskopet og har med de personlige livsmål og hjemmet at gøre.

Makemake progressiv

 

Makemake har med det at stå selv, stå alene at gøre. Så når Makemake rammer MC aksen (og IC aksen, selvom dette ikke vises), så vil astrologen forvente, at der sker en begivenhed i klientens liv, der har med det at stå alene at gøre.

Dette kan klienten bekræfte: Ved ovenstående eksempel valgte klienten at blive selvstændigt erhvervsdrivende.

 

Hvad kan de nye planeters progressioner bidrage med?

De nye planeters progressioner kan fortælle om muligheder og livsvalg på specifikke tidspunkter i vores liv, ganske som de andre planeters progressioner. Men vi får ny viden med de nye planeter.

Det ser ud til, at vi får viden om, hvornår det er tid til at stå selv (Makemake), tid til at noget skal leve eller dø i vores liv (Haumea), tid til sandheden (Eris) og tid til høst (Ceres).

Og det er meget værdifuld viden, når vi som astrologer skal kunne rådgive vores klienter i deres rejse gennem livet. Og værdifuld viden for vores klienter for netop at kunne rejse godt igennem livet.

 

Foredrag om “de nye planeter og det globale bevidsthedsløft”

Foredrag Den Gyldne Cirkel

For at springe lidt, selvom jeg bliver indenfor de nye planeter og deres progressioners område, så havde jeg for nylig den kæmpe store glæde at holde mit første foredrag på Den Gyldne Cirkel. Cirklen havde inviteret mig til at bidrage på deres Esoteriske Sommerskole, og jeg valgte at tale om de nye planeter.

Her inddrog jeg de nye planeters progressioner, som er en vigtig del af udforskningen af deres betydninger. For vores viden om de nye planeter (ihvertfald Haumea og Makemake) er stadig på hypoteseplan, da de jo netop er nye. Men når hypoteserne bekræftes i tydning af progressionerne, så ved vi, at vores hypoteser peger i den rigtige retning.

Foredraget blev en stor succes, og kursisterne var meget interesserede i den nye viden.

Jeg glæder mig til at holde foredrag igen. Endnu er intet planlagt, men det kommer helt sikkert. Og jeg forestiller mig bestemt, at jeg skal holde foredrag specifikt om de nye planeter, inkl. deres progressioner.

***

Klar til at rejse dybere ind i astrologien?

Modtag

  • E-guide: Sådan lærer du at lægge horoskoptegningen
  • Meditation: Ind i Det Astrologiske Mysterietempel
  • Bonus: Ind i mellem fuldmåne meditation på den aktuelle fuldmåne

Du tilmeldes samtidig inspirationsbrevet.

Afmeld når som helst med et klik. No spam, only love.

Loved this? Spread the word


About the Author

Charlotte

Related posts

Den nye planet Ceres: Om naturens rytmer, høst og instant karma

​Read More

Dyb indsigt i dit liv med de nye planeter: forståelser om Makemake

​Read More

Astrologens personlige update og hvad der er på vej

​Read More

Den Ny Tids børn: Hvad siger astrologien om dem?

​Read More
Leave a Repl​​​​​y

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få alle nyheder, tilbuddene og de gratis godter i inspirationsbrevet

Jeg tilmelder mig Astrologisk Mysterieskoles Inspirationsbrev og er klar over, at jeg vil modtage markedsføring fra tid til tid. Jeg kan altid afmelde mig med 1 klik. Jeg bliver aldrig spammet. Only love.