juni 28

Neptun: Om smerte, drømme og sensitivitet

0  comments

Neptun: Om smerte, drømme og sensitivitet

Følge drømme

Hvor i dit liv oplever du smerte? Hvilke drømme har du? Er du sensitiv? Alle disse ting kan planeten Neptun gøre dig klogere på, når du kigger på dens placering i dit fødselshoroskop.

 

Neptun

Planeten Neptun har mange lag, og kan give dig mange svar om dig selv og dit eget liv. Derfor fascinerer den mig. Den kan både fortælle om dit livs smerte, dine drømme og din sensitivitet. Og pege på redskaber til at få det hele på rette spor.

Som alle trans-saturnske planeter peger den på Saturn, der handler om det ansvar, du skal tage. Det sted, hvor du bliver voksen. Saturns position i tegn, hus og aspekter viser med stor nøjagtighed, hvordan og hvilket ansvar netop du skal tage.

 

Se mere i video blog indlægget:

 

 

 

Et eksempel

Neptun

I horoskopet kan du se Neptun beliggende i konjunktion med Ceres i 4. hus. Dermed er klientens smerte forbundet med hjemmet og familien. Går man lidt dybere, kan det siges, at der vil høstes (Ceres) på at tale om dette (3. hus), men at dette vil være svært (konjunktion).

Kigges efter sensitivitet kan det ses, at Neptun har forbindelse til Haumea i 1. hus, og til Merkur (i konjunktion med Jupiter og Solen), dermed er klienten fysisk og mentalt sensitiv. Og da dette er et grænsetilfælde, hvor astrologen vurderer, at Mars ligger med i Ceres-Neptun konjunktionen trods en for stor orbit (konjunktioner er maksimalt på 8 buegrader, og konjunktioner med Sol eller Måne på 10), så ses en forbindelse til Månen også, som giver en følelsesmæssig sensitivitet. Dette opleves rigtigt af klienten, hvilket altid må være astrologens eftertjek.

Hvis der skal siges noget om klientens drømme, vil de også omhandle hjemmet og familie, og med Neptun i skytten kunne udlandet være involveret, eller i det mindste skal hjemmet være et sted at udvikle sig.

Det kan også tilføjes, at tydning af Neptun i dette horoskop er en kompliceret sag, da Neptun har utroligt mange aspekter rundt i horoskopet. Derfor vil det også være svært for klienten selv at finde rundt i alt det, som Neptun har med at gøre: Drømmene, smerten og sensitiviteten.

***

Hvis du vil se Neptuns placering i dit eget horoskop, så snup E-guiden “Sådan lærer du at lægge horoskoptegningen”:

Klar til at rejse dybere ind i astrologien?

Modtag

  • E-guide: Sådan lærer du at lægge horoskoptegningen
  • Meditation: Ind i Det Astrologiske Mysterietempel
  • Bonus: Ind i mellem fuldmåne meditation på den aktuelle fuldmåne

Du tilmeldes samtidig inspirationsbrevet.

Afmeld når som helst med et klik. No spam, only love.

 

Loved this? Spread the word


About the Author

Charlotte

Related posts

Er du særligt sensitiv? Astrologien har nøglerne til et godt liv som sensitiv

​Read More

Hvornår skal unge mennesker gå til astrolog?

​Read More

Den Ny Tids børn: Hvad siger astrologien om dem?

​Read More

Sådan støtter og hjælper du bedst dit barn: Astrologens personlige råd

​Read More
Leave a Repl​​​​​y

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få alle nyheder, tilbuddene og de gratis godter i inspirationsbrevet

Jeg tilmelder mig Astrologisk Mysterieskoles Inspirationsbrev og er klar over, at jeg vil modtage markedsføring fra tid til tid. Jeg kan altid afmelde mig med 1 klik. Jeg bliver aldrig spammet. Only love.