maj 15

Dyb indsigt i dit liv med de nye planeter: forståelser om Makemake

0  comments

Dyb indsigt i dit liv med de nye planeter: forståelser om Makemake

De nye planeter. Jeg har talt om dem før. Og jeg vil tale om dem igen. Dybere og dybere. Som jeg forstår dem bedre. Idag taler jeg igen om Makemake, der er meget tilstede i mit eget progressive horoskop og har været det i mange år.

Måske kan du også få indsigter i dit eget liv og din egen vej med større viden om Makemake.

 

Makemake i det progressive horoskop

For tiden interesserer jeg mig ligeledes meget for Makemake i det progressive horoskop. Det progressive handler jo om, hvad der er af muligheder på et bestemt tidspunkt. Makemake viser her, hvor du aktuelt står alene, og hvad du står alene med.

Makemake progressivt kan vise nogle ting, som ikke kunne ses før. Eksempelvis når Makemake rammer MC aksen, udløses begivenheder, hvor du står alene. Der kan også ske noget på hjemmefronten samtidig, da Makemake i aspekt til MC aksen, samtidig er i aspekt til IC aksen (4. hus, som er hjemmet).

 

Foredrag om de nye planeter

Charlotte Christiansen foredrag

Jeg glæder mig til at dele dybere af min viden om og begejstring for de nye planeter. Det gør jeg på Den Gyldne Cirkel d.5.7 med foredraget “De nye planeter og det globale bevidsthedsløft”. Og jeg har endda lige lavet en lille video til dig om foredraget. Du kan se den ved at følge linket.

Skal du med på Esoterisk Sommerskole på Den Gyldne Cirkel? Jeg ville elske at møde dig der, og dele viden om de nye planeter.

 

Spirituel astrologi – ny bog ude

En anden nyhed, som jeg gerne vil slå et slag for, er et brag af en bog, som udkommer d.7.6. Bogen “Spirituel astrologi” er skrevet af min lærer Claus Houlberg.

Her kan du læse mere om de nye planeter, så det er bare om at komme ud og stepperne og forudbestille/købe den:

Claus Houlberg Spirituel Astrologi

Forudbestil den her.

 

Vil du se Makemakes placering i dit eget fødselshoroskop?

Se Makemake i dit eget fødselshoroskop, og måske i dine små børns? Og forstå dig selv og dem dybere. Det er en vidunderlig gave, jeg kun kan anbefale.

Klar til at rejse dybere ind i astrologien?

Modtag

  • E-guide: Sådan lærer du at lægge horoskoptegningen
  • Meditation: Ind i Det Astrologiske Mysterietempel
  • Bonus: Ind i mellem fuldmåne meditation på den aktuelle fuldmåne

Du tilmeldes samtidig inspirationsbrevet.

Afmeld når som helst med et klik. No spam, only love.

Loved this? Spread the word


About the Author

Charlotte

Related posts

Den Ny Tids Portaler: Himalayas chakra system

​Read More

De nye guider til din livsrejse: Om de nye planeters progressioner

​Read More

Hvornår skal unge mennesker gå til astrolog?

​Read More

Den nye planet Ceres: Om naturens rytmer, høst og instant karma

​Read More
Leave a Repl​​​​​y

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Få alle nyheder, tilbuddene og de gratis godter i inspirationsbrevet

Jeg tilmelder mig Astrologisk Mysterieskoles Inspirationsbrev og er klar over, at jeg vil modtage markedsføring fra tid til tid. Jeg kan altid afmelde mig med 1 klik. Jeg bliver aldrig spammet. Only love.